Central Støvsuger


Sådan virker det

Nu kan du støvsuge uden udblæsningsluft i lokalet, uden en maskine på slæb, der lugter og støjer og er svær at få op ad trapper.

Støvet suges til sugeenheden, hvor det udskilles i en spand, der sidder på maskinen, herefter filtreres luften og blæses ud i det fri.

Sæt slangen på ca. 9 meter i sugekontakten, støvsugeren starter automatisk, og du kan nu gå og støvsuge uden maskine - kun med slangen efter dig.

Maskinen hænger for sig selv f.eks. i et udhus. Herfra er ført rør til 2-3 sugekontakter i et almindeligt parcelhus - ca. en sugekontakt pr. 80 m2.

Huse i 1 plan

I nye huse kan rørene føres i gulvet eller over loftet.

Sugeenheden kan derfor placeres, hvor det er mest praktisk i dit hus. Sugekontakterne placeres i gulv eller i væg.

I eksisterende l-planshuse føres rørene på det tomme loft. Herfra føres rør ned via høje skabe og sugekontakten sættes i den tilstødende væg.

Huse i 2 plan

I nye huse føres rørene i gulvet og i mellem dækket. Sugeenheden placeres i kælderen eller i skuret / garagen.

I eksisterende 2-planshuse placeres sugeenheden typisk i kælderen. Rørene føres i loftet af kælderen og op til etager via høje skabe. På den øverste etage er det oftest lettest at sætte sugekontakten i gulvet.

Sugekontakternes placerin

Du kan vælge at sætte sugekontakterne i væggen eller i gulvet.

I væggen kan sugekontakten sidde i alle højder - mange vælger at sætte dem nede ved panelet.

Sugekontakterne til gulvet er i metal og fladere end dem til væg gen, så de sidder så diskret som muligt i tæppet eller gulvet.

Slangen på ca. 9 meter hænges nemt i et skab efter brug

I slangepakken er der en slange på ca. 9 meter, teleskoprør, så du kan indstille højden, et gulvmund stykke, der passer til både tæpper og glatte gulve, diverse små mundstykker til møbler og en slangeholder.

Slangeholderen sættes f.eks. i et skab i skulderhøjde, så fylder slangen kun tre vindinger og kan nemt gemmes af vejen.

Vi sørger for hele tiden at have det bedste udstyr til centralstøvsugeren, men vil du have et specielt mundstykke, er vores udstyr i standard mål, så du kan købe tilbehør i alle støvsugerbutikker eller bruge det, du har fra en gammel støvsuger.

Vigersted El ApS kan tilbyde løsninger fra Fritzhof-Nilfisk og Nilfisk.

 

Kontakt os

Firmainfo


  • Vigersted El ApS
  • CVR: 14689230

Adresseinfo


  • Smålodsvej 35
  • 4100 Ringsted