IHC


Huset kan tænke selv. Det skal bare have lidt programmerings-hjælp; så klarer det selv lys, sluk- alt- funktioner, tyverisikring og meget andet. 

IHC er datateknologiens indmarch i el-installationernes verden. Men det er ikke en fremtidsvision. Det er hverdag for mange tusinde mennesker i private huse. 

Men hvad er det så, IHC- systemet rent konkret kan? Det kan programmeres til fx at styre belysningen via sensorer. Det betyder, at når personen går ind i sin stue, soveværelse etc., tænder lyset automatisk. Ønsker du at slukke – tænde eller dæmpe lyset kan det evt. gøres fra en fjernbetjening.

Automatisk tænd og sluk af lys

Sluk alt hvad der skal være slukket i huset når du forlader det, ved blot et tryk på een knap. 

Simulering

Lys tændes og slukkes så det ser ud som om du er hjemme, selvom du er bortrejst. Der kunne nævnes mange flere faciliteter, men lad os hjælpe dig med at finde frem til løsningen på dine ønsker, så du får en IHC-installation der opfylder dine forventninger.

Alarmer

Sikring af dine værdier - det handler om tryghed. Ikke alle værdier kan erstattes. Derfor er din bedste forsikring mod tyveri og brand et alarm-system til privatboligen. Antallet af indbrud og brande i villaer er drastisk stigende. Indbrudstyve arbejder ofte ved højlys dag og deres frimodigheden er ofte forbløffende. I løbet af de sidste 5 år er antallet af indbrud steget med ikke mindre end ca. 40%. Brand er ligeledes ofte årsag til, at store værdier går tabt.

Vigersted El ApS kan tilbyde alarmsystemer baseret på IHC installationen.

Beslut inden boligens opførelse

En el-installation følger traditionelt husets levetid. Det gør den, fordi de kan være en bekostelig affære ar ændre på den senere. Derfor er vigtigt at få taget den rigtige beslutning, når huset opføres.

Kontakt os

Firmainfo


  • Vigersted El ApS
  • CVR: 14689230

Adresseinfo


  • Smålodsvej 35
  • 4100 Ringsted