Ventilation


Hyppig udluftning er ofte utilstrækkeligt. Med ventilationssystemer er det overflødigt. For selv om åbne vinduer skaber cirkulation og træk, afhjælper det ikke problemer med pollen, støv, afdunstning fra møbler, dampe fra rengøringsmidler osv. Det gør derimod et effektivt ventilationssystem.

Perfekt indeklima

Vigersted El tilbyder håndværksmæssig knowhow samt en lang række produkter fra anerkendte leverandører, som alle lever op til de fastsatte internationale normer og standarder. 

Vigersted El kan levere flere typer anlæg helt afhængig af behovet.

Allergi

Flere og flere får i dag allergi. Med et ventilationsanlæg holdes den relative luftfugtighed typisk under 45%. Her dør husstøvmiderne, som er en af de hyppige årsager til allergi.
I flere tilfælde har allergi-ramte familier oplevet betydelig forbedringer efter installation af et anlæg.

Vores ventilationsanlæg installeres let, hvorefter frisk, filtreret og forvarmet luft strømmer gennem kanaler og ventiler til din bolig og dårlig indeluft suges bort. Anlægget betjenes nemt via et diskret betjeningspanel, og din bolig ventileres dag og nat.

Energi og miljø

Energien fra udsugningsluften udnyttes til opvarmning af indblæsningsluften. Du kan derfor spare betydeligt på det årlige energiforbrug. Som tommelfingerregel er investeringen i et TriaAir Ventilations anlæg, med lang levetid, tjent hjem på 6-8 år, i kraft af besparelser på varmeregningen. Pay Back tiden svinger naturligvis med gas- og oliepriserne.

Kontakt os

Firmainfo


  • Vigersted El ApS
  • CVR: 14689230

Adresseinfo


  • Smålodsvej 35
  • 4100 Ringsted