Vigersted El ApS er ikke autoriseret – Alt autoriseret arbejde udfører af El Jensen A/S Køge

Installation


Skal din el-installation være traditionel eller intelligent?

El-installationen følger sædvanligvis husets levetid, da det kan være en bekostelig affære at ændre på den senere hen. Derfor er det vigtigt at få taget den rigtige beslutning omkring el-installationen, når huset opføres. Her er en række gode råd at komme i gang på.

En traditionel el-installation opfylder behovene for lys og kraft i hjemmet. Der kan installeres lysdæmpere, timere og bevægelsesmeldere, som fungerer uafhængigt af hinanden og ved fysisk kontakt af den ene eller den anden art.

En moderne, intelligent el-installation giver ud over de basale behov for lys og kraft en helt ny række af muligheder i hjemmet. Men med IHC får du en meget stor fleksibilitet.. Du får mulighed for en lang række specialsyede lysscenarier samt nye dimensioner af sikkerhed og komfort i hjemmet.

God belysning betyder meget for vores helbred. Det er veldokumenteret - specielt i de seneste år. Men hvad der er godt lys afhænger af, hvilken situation man befinder sig i. Forskellige situationer kræver forskellig mængde lys. 

Kontakt os

Firmainfo


  • Vigersted El ApS
  • CVR: 14689230

Adresseinfo


  • Smålodsvej 35
  • 4100 Ringsted